Enric Monfort | Què fem
14932
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14932,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Què fem

La nostra feina consisteix principalment en la confecció d’un Informe Pericial, sent aquest un document de contingut tècnic-econòmic, realitzat per un especialista integrat en un òrgan d’auxili judicial-, que explica d’una manera clara i precisa els fets i causes que succeeixen en una situació complexa que ha suscitat un litigi. Serveix de base al advocat per redactar o contestar una demanda en un procediment judicial.

 

El jutge es el destinatari final de l’Informe Pericial. Normalment disposa de poc temps i l’Informe Pericial Judicial ha de facilitar-li el coneixement per a comprendre un problema complex, mitjançant una explicació ordenada, objectiva i senzilla.

QUÈ S’ENTEN PER UN DICTAMEN

Un Informe Pericial explica d’una manera imparcial i quantificable les desavinences sorgides entre les parts, que prèviament han tingut una relació contractual o laboral expressa o tàcita i que ha quedat truncada.

 

El Pèrit subministra al advocat una opinió fundada d’una persona especialitzada en determinades branques del coneixement que l’advocat no està obligat a dominar, amb la finalitat de facilitar-li arguments i raons que fonamenten la seva demanda o la rèplica a la petició del advocat contrari.

 

Un Informe Pericial ben fet, orienta, aclareix i guia als advocats que treballen en temes tècnics de caràcter complex processals o extraprocessals. Els ajuda a redactar els fets complicats, amb objectivitat i simplicitat, permetent centrar més la seva feina en els aspectes jurídics.

COM HO FEM

Un Dictamen Pericial Judicial normalment passa per tres fases d’elaboració rellevant:

Exemple d’un cas pràctic de metodologia d’una feina pericial:

El nostre equip de col·laboradors, en cada cas concret realitzen i duen a terme diferents proves de contingut economico-contable que permeten conèixer quines han sigut les causes, que han pogut ocasionar un possible perjudici per un determinat litigi, sent  l’objectiu principal la quantificació exacta d’aquest perjudici de forma independent.

 

L’exposició oral i imparcial de l’Informe Pericial davant els Tribunals amb els seus arguments deductius i conclusions es de capital importància com a medi probatori.

Es col·labora en tot moment amb l’advocat, per oferir-li el millor suport i facilitar amb això la tasca jurídica especifica.