Enric Monfort | Currículum
15102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15102,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Currículum

Enric Monfort Aguilar té una amplia experiència en la confecció i redacció de Dictàmens Pericials que ha elaborat en el transcurs de la seva activitat judicial. Actuant tant de part, com designat pels diferents Jutjats..

En els últims 28 anys aquest professional ha realitzat un elevat nombre d’Informes Pericials Econòmics i Tècnics per:

Empreses tant Nacionals com Multinacionals

Companyies asseguradores

Jutjats Mercantils

Jutjats d’Instrucció

Jutjats del Social

Jutjats de Primera Instància

Jutjats de Família

Tribunal Contenciòs-Administratiu

La meva formació com economista m’ha permès relacionar-me tant amb els estaments judicials com amb nombrosos lletrats, en motiu de la resolució d’un litigi. Aquesta experiència vital, i molt enriquidora m’ha permès establir una sèrie de reflexions referents a com es podrien haver evitat nombrosos litigis mitjançant un major aprofundiment del conflicte no solucionat i que acaba en un Jutjat amb motiu que una de les parts considera que té de la seva banda la raó sense altres consideracions.

Metàfora de l’Iceberg: en tot litigi, és molt recomanable no quedar-se a la superfície sinó esforçar-se en entendre i treballar sobre tota la informació disponible en conjunt, la qual es pot utilitzar en un primer diagnòstic. I amb això, contribuir en un millor coneixement dels fets per a la posterior quantificació.

EL MEU CURRÍCULUM

7

Enric Monfort Aguilar

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials

Doctor en Ciències Econòmiques

Auditor y Consultor de Empresas, Administrador Concursal

Professor del departament de Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra

Autor de varis llibres de gestió empresarial i d’auditoria de comptes

Col·legiat 3.954 del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Professor de diverses escoles de negocis impartint matèries relacionades amb la millora de la gestió empresarial i la implementació d’estratègies per evitar fraus en les empreses.